Teater-Vasternorrland-a4_skv18-9852_b_argb-2.jpg

BiljettER >>  

Mer info på kulturhusetstadsteatern.se

Spelas:

Måndag 22 okt
19.00 - 21.15
Kilen

Tisdag 23 okt
19.00 - 21.15
Kilen

FAMILY FEELINGS

En absolut rolig föreställning – med lite ångest

Tillsammans med Teater Västernorrlands eminenta ensemble får vi skratta, och kanske vrida oss lite i stolen, åt denna fartfyllda komedi med hög igenkänningsfaktor.

Mona Nilsson har varit familjens nav i hela sitt vuxna liv. Nu fyller hon 65 och ska gå i pension och drömmer om att få göra vad hon vill om dagarna. Själv – utan inblandning från andra. Kanske ska hon rent av börja första dagen i sitt nya liv med att äta smågodis i tv-soffan? Mona själv vill fira i enkelhet, men det vill inte hennes man Claes. Tvärtom!
Pjäsen utspelar sig under en festkväll där bland annat hemresta vuxna barn bjuder på överraskningar, liksom brorsan från Bryssel – och inte minst Claes själv!

Family Feelings handlar om allt det där vi alla kan känna igen i våra egna liv och relationer; förväntningar, drömmar, egentid och kommunikation, eller kanske snarare brist på kommunikation. Det blir igenkänning på hög nivå i denna nyskrivna komedi.

 

Medverkande på scenen:

Mona Nilsson - Gisela Nilsson
Claes Nilsson - Ingmar Virta
Jörgen Nilsson - Kristoffer Berglund
Louise Nilsson - Alva Pettersson
Stefan Hedén - Kristoffer Berglund
Per-Erik Börjesson - Åke Arvidsson
Lola Pettersson - Helena Svartling
Lars - Lars-Peter Jansson

Produktion:

Manus: Therese Söderberg
Regi: Olle Törnqvist
Scenografi: Anna Olofsson
Kostym: Cia Götesdotter
Mask: Marie-Louise Hellberg
Ljus: Maria Ros Palmklint
Foto: Lia Jacobi

TEATER VÄSTERNORRLAND

Teater Västernorrland är länets egen teater med uppdrag att spela teater för både barn och vuxna i hela Västernorrland. Publikmötena sker i olika lokaler – i allt från klassrummet till den stora scenen.